رگوله CBVS

CBVS و یا بانک مرکزی ون سورینام توانست در اول آوریل سال ۱۹۵۷ فعالیت خودش را شروع کند. این سازمان به عنوان یک مرجع مالی، نقش مهمی در اقتصاد این کشور دارد. این کمیسیون توانست مقدار پولی که برای معاملات اقتصادی عرضه می‌شوند را به طور کامل و صحیح مدیریت کند.

با توجه به عملکردهای صحیحی که سازمان داشته و مطابق با قوانین و مقررات پیش رفته است، توانسته رگوله سطح ۵ را از آن خودش کند.

ویژگی رگوله CBVS توضیحات
نام کاملبانک مرکزی سورینام (Central Bank of Suriname)
مخففCBVS
تاسیس1957
وظایف اصلیصدور پول ملی، کنترل نرخ ارز، نظارت بر بخش مالی، توسعه بانکداری، حفظ ثبات اقتصادی
رگوله سطح 5
اهمیتنقش کلیدی در ثبات اقتصادی سورینام، حفاظت از حقوق سرمایه گذاران
ساختار سازمانیهیئت مدیره، ریاست امور بانکی، اداره کل امور پولی و اقتصادی، ریاست نظارت احتیاطی، ریاست مالی و عملیات
اهداف اصلیحفظ ارزش دلار سورینام، توسعه سیستم مالی، مبارزه با تورم
چشم انداز تقویت قدرت پول ملی، استقلال مالی، عملکرد حرفه ای
ارزش های اصلیعملکرد حرفه ای، توجه دقیق به عملکردها، اطلاع از کارمزدها، مشارکت صحیح

اهمیت رگوله CBVS

سازمان CBVS به عنوان یک نهاد مالی معتبر توانسته نرخ ارز را کنترل کرده و میزان تورم را کاهش دهد. در نتیجه در اقتصاد سورینام ثباتی حاصل کرده است. این سازمان حمایت از دارایی و حقوق سرمایه گذاران را از مهمترین وظایف خود می داند.

وظایف اصلی CBVS

بانک مرکزی وان سورینام برای اجرای اهداف خود یک سری وظایف اصلی به عهده دارد:

  • پول ملی را صدور کرده و آن را در بازار به گردش در می‌آورد.
  • بانک توانست ارزش دلار سورینام را تثبیت کند.
  • بانک CBVS به عنوان صندوقدار و بانکدار دولت است.
  • یکی از مهم‌ترین وظایف CBVS نظارت بر بخش مالی است تا مطمئن شود ذخایر طلا و ارز برای انجام تعهدات به میزان کافی وجود دارد یا نه.
  • بانک CBVS سعی می‌کند بانکداری را به شیوه‌ای صحیح و کارآمد توسعه دهد و اعتبار آن را بالاتر ببرد.
  • امکان تراکنش پرداخت فوری با سایر کشورها را می‌توان با کمک این بانک تسهیل کرد.

بروکرها و نهادهایی که تحت نظارت CBVS قرار دارند، موظف هستند از عملکردهای خود، گزارش منظمی بدهند.

مشخصات سازمانی

CBVS با نام بانک مرکزی سورینام است که فعالیت آن از سال ۱۹۵۶ شروع شد. این بانک توانست در توسعه مالی و اقتصادی سورینام نقش بسیار مهم و محوری ایفا کند. CBVS به عنوان یک مقام پولی معتبر در این کشور اهداف اصلی زیادی دارد که از آن جمله می‌توان به حفظ قدرت خرید دلار سورینام اشاره کرد.

بیشتر بخوانید  رگوله FSU

این بانک به عنوان بانک ناظر بخش مالی، بانکدار بانک‌های تجاری، به عنوان صندوقدار و بانکدار دولتی و مشاور مالی دولتی است. هم اکنون این بانک توانسته در سازمان خود و سیستم مالی سورینام اصلاحات اساسی زیادی انجام دهد. از مهم‌ترین اهداف این بانک ایجاد اصلاحات، نوسازی و بهبود کارایی است تا بتواند سیستم مالی ثابت و یکپارچه‌ای به وجود آورد.

در قانون بانک مرکزی سورینام، اهداف اصلی CBVS گنجانده شده است که چند مورد از آنها را در ادامه ذکر کرده‌ایم:

  • این موسسه سعی می‌کند ارزش واحد پولی سورینام را به ثبات رسانده و در نتیجه باعث ثبات قیمت در بازارها شود.
  • CBVS بدون اینکه به هدف اصلی خود لطمه‌ای وارد کند، برای حفظ ثبات در سیستم مالی تلاش می‌کند.

عملکردها

  • یکی از مهمترین عملکردهای این بانک به اجرا درآوردن سیاست پولی و توسعه دادن آن است.
  • این بانک همیشه سعی دارد پول نقد در سورینام را به گردش درآورد و میزان تورم در این کشور را به حداقل برساند.
  • برای توسعه دادن یک سیستم مالی سالم در سورینام لازم است که مطابق با قوانین و مقررات قابل اجرا، نظارت‌های کلان هم صورت بگیرد.
  • این بانک سعی می‌کند بر بخش‌های بانکی و اعتباری بیمه و بازنشستگی، مبادلات ارزی، نقل و انتقالاتی که در منابع مالی به خارج صورت می‌گیرد و یا از خارج وارد بازار سرمایه می‌شود، بر اساس مقررات قانونی نظارت لازم را داشته باشد.
  • بر اساس مقررات قانونی حاکم، این موسسه سعی می‌کند موسسات اعتباری ضعیف یا معیوب را رفع کرده و یا برای اصلاح آنها تدابیری ارائه دهد.
  • سیستم‌های پرداخت داخلی و خارجی سورینام سعی می‌کند عملکردهای مناسبی انجام داده و سیستم‌های پرداخت را ارتقا دهد.
بیشتر بخوانید  رگوله MFSC

ماموریت

ماموریت CBVS برگرفته از وظایفی است که بر عهده دارد که مهمترین آن ارتقا دادن ثبات پولی و مالی در سورینام است که از آن برای توسعه اجتماعی و اقتصاد ملی استفاده می‌شود.

 چشم انداز

CBVS برای اهداف خود یک سری چشم‌اندازهایی تعیین می‌کند و با این چشم اندازها می‌خواهد تمام افرادی که در زیر مجموعه آن قرار دارند را آگاه کرده و مطابق با آن همگام بسازد.

چشم اندازهایی که بانک پولی و مالی سورینام در پیش گرفته همیشه مورد احترام بوده و با شیوه حرفه‌ای باعث رونق سورینام شده است. این چشم اندازها شامل به قدرت رساندن پول این کشور و استقلال مالی آن است. CBVS همیشه می‌خواهد در اقدامات خود به صورت حرفه‌ای عمل کند.

ارزشهای اصلی

ارزش‌های اصلی CBVS به عنوان مهم‌ترین ارزش‌های آن سازمان هستند که تا حدودی می‌توانند فرهنگ آن را تامین کرده و از مهمترین معیارهای اخلاقی آن سازمان معرفی شوند. برای آنکه بتوان به چشم انداز CBVS دست یافت، باید برای کارکنان یک سری ارزش‌هایی را تعریف کرد که مطابق با آنان پیش رود این ارزش‌ها شامل:

  • عملکرد حرفه ای
  • توجه دقیق به عملکردها
  • اطلاع از کارمزدها
  • مشارکت صحیح

سازمان

بانک‌های مرکزی مدرن و پیشرفته برای آنکه بتوانند وظایف محول شده به آنها را به طور صحیح به اجرا درآورند، به یک سازماندهی صحیحی نیاز دارند. سازماندهی آنها یعنی تقسیم بندی سازمان به بخش‌های مختلف که هر کدام کارکنان حرفه‌ای و مجربی دارد که در این زمینه عملکردهای صحیح دارند. این می‌تواند بین اعضا همبستگی مثبتی ایجاد کرده و عملکرد بهتری برای آنها فراهم آورد.

بیشتر بخوانید  رگوله سطح سه: نگاهی عمیق به نهادهای نظارتی و چالش‌های آن

هیئت مدیره

CBVS به وسیله هیئت اجرایی اداره می‌شود. هیئت اجرایی از یک فرماندار و حداقل ۳ تا ۵ معاون به اداره می‌شود. ریاست هیئت اجرایی بر عهده رئیس هیئت مدیره است.

این شخص به عنوان نماینده بانک در دادگاه و یا خارج از دادگاه عمل می‌کند. استاندارد و معاونین استاندارد به وسیله دولت و به مدت ۷ سال منصوب می‌شوند. هیئت اجرایی وظیفه دارد به هیئت نظارت گزارشات خود را ارائه دهد.

هیئت مدیره دارای چهار اداره است که هر کدام از آنها عملکردهای خاصی داشته و به طور مستقیم آنها را به فرماندار گزارش می‌دهند. این چهار بخش شامل:

  • ریاست امور بانکی
  • اداره کل امور پولی و اقتصادی
  • ریاست نظارت احتیاطی
  • ریاست مالی و عملیات

نتیجه گیری

CBVS یا همان بانک مرکزی سورینام است که به عنوان یک مرجع پولی مطمئن در اقتصاد این کشور توانسته نقش مهمی داشته باشد. این بانک عملکردهای خوبی داشته و بر فعالیت واحدهای مالی مختلف نظارت‌های دقیقی دارد. CBVS توانسته رگلاتوری سطح ۵ را دریافت کند

سوالات متداول

CBVS مخفف چیست؟

بانک مرکزی سورینام

مهم‌ترین وظیفه CBVS چیست؟

تنظیم و کنترل سیستم مالی سورینام.

چرا رگوله CBVS برای سرمایه‌گذاران مهم است؟

حفاظت از حقوق سرمایه‌گذاران.

محمد کمالی
محمد کمالی

با بیش از 5 سال تجربه در ترید و نویسندگی در حوزه بازارهای مالی، محمد کمالی به عنوان نویسنده‌ای معتبر در سایت رگولیشن لیست دات کام فعالیت می‌ کند. او با دانش تخصصی و تحلیل‌ های دقیق خود، مقالاتی ارائه می‌دهد که به سرمایه‌ گذاران در درک بهتر بازارها و اتخاذ تصمیمات آگاهانه کمک می‌ کند. تعهد محمد به ارائه محتوای قابل اعتماد و با کیفیت، اعتبار و تخصص او را در جامعه مالی برجسته ساخته است.

مقاله‌ها: 43

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *